Amsterdam Luxery Appartement 2 bedroom, garage, furnished

ราคา: 2,250 EUR/Month
จำนวนห้องนอน: 2
Size: 78 m² / 840 ft²
ที่อยู่: Mary van der Sluisstraat 340, Amsterdam, Nederland Show map
Swipe9

Het wordt al genoemd het toekomstige Manhattan van Amsterdam, en daar begint het toch aardig op te lijken. Zeeburg eiland is een waanzinnige lokatie ten opzicht van het centrum van Amsterdam. Op korte afstand van het metrostation vanwaar de metro U direct naar oa het centraal station vervoert.
Het appartement is nieuw, compleet gemeubileerd en smaakvol gestoffeerd. Op de begane grond is parkeergarage met een parkeerplek en de berging voor bv Uw fietsen. De woning bevindt zich op de vijfde etage, en na de entree de gang met toilet, berging vv wasmachine en garderobe, twee (slaap)kamers, royale badkamer vv douche en wastafel, grote living met extra zijkamertje, luxe inbouwkeuken vv apparatuur. Het terras van ruim negen meter lengte kijkt (nu nog) uit over Amsterdam en het altijd in beweging zijnde IJ. Fascinerend.
Special voor expats. 

Extra's:
Vloerverwarming
Compleet ingericht (u kunt er zo in, alleen de koelkast is nog een beetje leeg)
Fraai uitzicht
Groot terras
55 inch Smart TV
Inductie koken
Exclusief energie internet en water kosten.
This beautiful, newly and of course modern apartement (5th floor, elevator, and storage)has two bedrooms, a very large terrace (9,5 m) with a spectacular view, a complete kitchen en floorheating system, and also completely furnished (new). 
On short distance to the metro/tram (26) and the highway A10.

Rent €2250 a month, garanty €6000, available

Pieter Van Groenewoud
โพสต์โดย:
 Pieter Van Groenewoud
Printรายงานการใช้งานผิด

Contact this advertiser