Ενοικιάζεται οικία 3 υπνοδωματίων στον Άγιο Παύλο, Λευκωσία

விலை: 1,000 EUR/Month
தூங்கும் அரை: 3
Size: 160 m² / 1,722 ft²
முகவரி: Ψαρών 16, Άγιος Δομέτιος, Κύπρος Show map
Swipe9

Ενοικιάζεται ισόγεια κατοικία 160 τ.μ εσωτερικοί χώροι, στον Άγιο Παύλο η οποία διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Διαθέτει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 2 WC (κυρίως και en suite) και μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνας, καθιστικού, σαλονιού και τραπεζαρίας. Η κουζίνα έχει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σε άριστη κατάσταση (Side-to-side ψυγείο, επαγωγική εστία, φούρνο και microwave), υπάρχουν κλιματιστικά Daikin σε όλους τους χώρους και κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Επίσης, το σαλόνι διαθέτει αερόθερμο ενεργειακό τζάκι με μεγάλη απόδοση και στην κατοικία έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πλαίσια 3kW τα οποία καλύπτουν πλήρως τις βασικές ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα. Το εσωτερικό της κατοικίας έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα συναγερμού και αυτοματισμούς που ελέγχουν το θερμοσίφωνα και την ηλεκτρική καγκελόθυρα του χώρου στάθμευσης.

Η κατοικία εξωτερικά έχει μεγάλη περιμετρική βεράντα μερικώς καλυμμένη, αποθήκη και μεγάλο διπλό καλυμμένο χώρο στάθμευσης με ηλεκτρικό κάγκελο.

Η κατοικία βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή στον Άγιο Παύλο με όλες τις βασικές παροχές σε κοντινή απόσταση (περίπτερα, φαρμακεία, φούρνους, βενζινάδικα, σχολεία, νηπιαγωγεία, κλπ). Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την κατοικία.

Παρέχεται επίσης, σύνδεση διαδικτύου και συνδρομητική τηλεόραση.

Η κατοικία θα είναι διαθέσιμη για ενοικίαση τέλη Φεβρουαρίου 2021.

Κατοικίδια  δεν επιτρέπονται. Ενοίκιο 1000 ευρώ το μήνα

 

Printரிப்போர்ட் சரியாகபயன்படுத்த்ப்படவில்லை

Contact this advertiser