Appartement in moderne met 2 slaapkamers in Bakirkoy…

Sovrum: 2
Adress: İstanbul, Turkey
Swipe9

Sleutelklaar appartement te koop is gelegen in Bakirkoy, Istanbul. Eigentijds appartement met 2 slaapkamers in een luxueus complex met een comfortabele levensstijl, dicht bij de snelweg E5 en de metrobus

Top 3 redenen om te kopen

• Eigendomsakte en sleutel klaar
• Een complex dat het comfort biedt dat nodig is voor een luxe levensstijl
• Dicht bij de snelweg E5 en de halte Metrobus

Instapklaar Florya-appartement in een complex met luxe levensstijl in Istanbul

Het appartement in Istanbul is gelegen in de wijk Florya in de wijk Bakirkoy. Bakirkoy is een van de meest prestigieuze wijken van Istanbul, gelegen aan de Europese kant. Er zijn veel winkelcentra, parken, internationale ziekenhuizen, scholen en luxe vastgoedprojecten. Het biedt hoge kwaliteitsnormen met zijn goed geplande stedelijke textuur.

Exclusief appartement in Istanbul ligt zeer dicht bij alle diensten zoals ziekenhuizen, haltes van het openbaar vervoer, markten, restaurants, strand, winkels, postkantoren, banken, enzovoort. Appartement in Istanbul ligt op 300 meter van de dichtstbijzijnde Metrobus-halte, 500 meter naar het Florya Atatürk-bos, 600 meter naar het dichtstbijzijnde privéziekenhuis, 1 km naar de kust, 2 km naar het Florya Coastal Park, 25 km naar Taksim en 40 km naar Istanbul Internationaal vliegveld.

Scholen in deze regio: Florya Final Schools, Mev College, Uğur College, Florya Doğa College, Florya College en Private Balkaya Anatolian Medical Schools.

Ziekenhuizen in deze regio: Private Doğan Hospital, University of Medipol Sefaköy Hospital, Rumeli Hospital, Private Vera Medical Center en S.O.S. Internationale.

Winkelcentra in deze regio: winkelcentrum KoruFlorya, winkelcentrum Keskinler, winkelcentrum Pelican, winkelcentrum Aqua Florya en winkelcentrum Fc Plus Starcity.

Het complex met een comfortabele levensstijl is gelegen op een terrein van 21.337 m² en bestaat uit 6 blokken met 230 verschillende woningtypes, variërend van 1 + 1 tot 7 + 2. Er zijn liften, een binnenzwembad, speeltuinen, een zonneterras, een café, 24/7 bewakingsdiensten, een fitnesscentrum, een tennisbaan, wandelpaden, een Turks stoombad, een sauna en een overdekte parkeerplaats. Ook zijn er hydrofoor, generator, brandalarmsystemen, watertanks in elk blok.

Type appartement

Appartement met 2 slaapkamers heeft een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

Appartement te koop in Istanbul heeft keukenapparatuur, video-intercomsysteem, airconditioning, centrale verwarmingssystemen, dubbele beglazing PVC, stalen deur, keuken- en badkamerkasten, laminaat en keramische vloeren, douche, etc.

Contact this advertiser