Flatio - all utilities included - квартира у Віла-ду-Конді

цена: 2 707 EUR/в месяц
Кол-во комнат: 3
Размер: 150 m² / 1 615 ft²
Адрес: Avenida do Castelo , Porto, Portugal Показать на карте
Провести9

3-кімнатна квартира площею 150 м2, розташована на 2-му поверсі, до якої можна дістатися ліфтом або сходами. Складається з люкса, спальні, офісу, вітальні, кухні, 3 ванних кімнат та балкона. Повністю обладнаний (Інтернет, телевізор, Playstation, меблі, кухонна техніка, центральне опалення та вакуум).

Розташований за 200 м від пляжу Віла-ду-Конде та за 400 метрів від громадського майданчика (4 тенісні корти, пляжний волейбол, футбол, баскетбол, дитячий майданчик), муніципальний басейн, центр міста та річка Аве. Поблизу є різноманітні комерційні магазини, супермаркети та фантастичні ресторани місцевої та міжнародної гастрономії.

Розташований у місті за 25 хвилин від міста Порту, з великою природною красою, з різноманітною культурною пропозицією, з туристичними визначними пам'ятками для відвідування, кількома кілометрами пішохідних маршрутів біля моря на північ і південь, де пішохідні доріжки включені над дюнами.

Віла-ду-Конде має поверхневе метро та доступні дороги (наприклад, шосе).

Це відмінне місто для спорту на свіжому повітрі та дозвілля (ходьба, їзда на велосипеді, біг, роликові ковзани, веслування, серфінг, вітрильний спорт, веслування на каное, поле для гольфу на відстані 15 км тощо).

РаспечататьПожаловаться

Свяжитесь с рекламодателем