Flatio - all utilities included - Krásný slunný mezonet v…

Cena: 30 954 CZK/Za miesiąc
Pokoje: 1
Rozmiar: 90 m² / 969 ft²
Adres: Bezručova , Brno, Czech Republic Zobacz na mapie
Swipe9

Moderní bydlení v historickém rezidenčním domě v centru Brna na ulici Bezručova s krásnými výhledy na Petrov!
Tento krásný podkrovní mezonet vás zaujme, pokud hledáte nadstandardní a komfortní bydlení ve spojení se skvělou dostupností všech výhod centra města a zajištěným privátním parkováním.

Byt je kompletně vkusně a moderně vybaven.Obytná zóna je rozdělena na obývací prostor s kuchyní a schodištěm do galerie, jejíž součástí je prostor pro práci a spaní a prostorná šatna. Samostatnou místnost tvoří ložnice.
Kuchyně je vybavena nádobím, příbory, talíři, varnou konvicí, kávovarem Nespreso, sporákem s troubou, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou Prostorná koupelna disponuje sprchovým koutem a je vybavena pračkou se sušičkou.
Součástí nájmu je vysokorychlostní internet a IPTV od společnosti Vodafone s rychlostí až 1000 Mb/s (zásuvka již zavedena v bytě) a moderní klimatizační jednotka LG.
V bytě jsou elektronicky ovládaná střešní okna Velux, včetně originálních stínících rolet.

Velkým benefitem je vlastní vyhrazené parkování za domem (se závorou – pouze pro nájemníky), takže vám odpadne každodenní starost o to, kde necháte své auto. Příjezd je přes ulici Leitnerova.

Rezidenční dům na Bezručově ulici nabízí zcela nové a moderní bydlení ve spojení s historickým prvorepublikovým domem, skvělou dostupností všech služeb a blízkostí centra Brna. Dalším benefitem je klidná lokalita, bez jakéhokoliv ruchu z okolní dopravy, přesto je dopravní dostupnost vysoká, neboť tramvajová zastávka Hybešova se nachází hned za rohem ulice Bezručova.

Skontaktuj się z ogłoszeniodawcą