Flatio - all utilities included - Destiny apartment

pris: 1 870 EUR/Month
Soverom: 1
Size: 45 m² / 484 ft²
Adresse: Hradská , Slovakia Show map
Swipe9

Výborne dispozične zariadený apartmán s emóciou pocitu domova. V byte sa nefajčí, pre fajčiarov je vyhradený priestor mimo bytu. V apartmáne sú samostatné izby, kde v spálni je veľká manželská posteľ + prístelok, v druhej spálni sú 2 samostatné postele. V kuchyni je jedálenský priestor na barových stoličkách. Vhodné na dlhodobé komfortné bývanie.
Vo všetkých priestoroch je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a na mieste je k dispozícii súkromné parkovisko v uzavretom areáli.
Kuchyňa je vybavená vstavanou chladničkou, vstavanou varnou platňou a varnou kanvicou. Kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. Uteráky a posteľná bielizeň sú zahrnuté v cene ubytovania. Priestory sú umývané ekologickými čistiacimi prostriedkami šetrné ku životnému prostrediu.
Bratislavský hrad a vyhliadková plošina UFO sú od apartmánu vzdialené 10 km. Najbližšie letisko Bratislava sa nachádza 1 km od apartmánu Destiny.
Plná občianska vybavenosť v blízkosti - nákupné centrum Avion, Letisko, širšie centrum. Vrakunský lesík, alebo rieka Malý Dunaj na pešiu, alebo cyklo turistiku.

PrintRapporter misbruk

Contact this advertiser