Kvalitetslägenheter nära till alla bekvämligheter i Belek -…

Hálószobák: 2
Cím: Antalya, Turkey
Swipe8

Belek lägenheter till salu har ett centralt läge omgiven av sociala bekvämligheter. Nybyggda lägenheter i boutique-konceptkomplexet har fantastiska anläggningar för allmänt bruk som pool, solplatser och parkeringsplatser.

3 Bra anledningar att köpa

• Boutique-koncept
• Gångavstånd till shoppingfaciliteterna och golfbanan
• Beläget i Belek centrum

Butik Lägenheter i Belek gångavstånd till shoppingfaciliteter och golfbana

Belek lägenheter till salu ligger i boutiquekonceptet bostadskomplex med pool. Belek är ett fantastiskt semestermål med stränder, golfbanor, sociala faciliteter och flera arkeologiska platser och antika städer. Det finns många shoppingfaciliteter inklusive banker, smyckebutiker, kläder, skor och handväskebutiker etc.

Boutique-konceptlägenheter ligger på gångavstånd till golfbanor, butiker, kaféer, restauranger och mycket mer. Lägenheterna ligger 1,5 km till stranden, 500 meter till Belek centrum, 30 km till den internationella Antalya flygplatsen, 40 km till Antalya centrum och 2,5 km till temaparken Land of Legends.

Det bostadskomplex med 3 våningar består av ett enda block och totalt 9 lägenheter på 1268 m² markområde. Anläggningen har en välutformad trädgård, pool, solterrass, parkeringsplats och relax område.

Typer av lägenheter

Lägenhet med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett eget badrum och en trädgårdsterrass.

Lägenhet med dubbelsidig lägenhet med 4 sovrum har vardagsrum, ett öppet kök, 2 badrum, toalett och 2 terrasser.

Nybyggda lägenheter till salu i Belek är dekorerade med hög kvalitet och modern inredning. Dessa lägenheter har en ståldörr, köksapparater, persienner, duschkabin och keramiska golv (kunder kan välja  färger för keramik).

PrintCsalásnak jelöld

Contact this advertiser