Luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers met 2 badkamers

Prix: EUR 119 900
Chambres: 2
Taille: 144 m² / 1 550 ft²
Adresse: Alicante, Spain
Swipe3

Nieuwbouw Luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers met 2 badkamers met een prijs vanaf 119,900 tot 152,900 euro ex. BTW.
Duplex appartementen worden/zijn gebouwd op een prachtige omgeving en op een unieke locatie, gelegen in de buurt van de stranden van Orihuela Costa en Guarda Mar.
Het ontwerp genaamd Capri is geïnspireerd door het prachtige Italiaans eiland Capri gelegen in de baai van Napels. 
De architect wilt u een ideale plek geven in de zon, waar u helemaal tot rust kunt komen. Het ontwerp kan aangepast worden naar uw woonwensen.
Op het terrein waar de Golf duplex appartementen gebouwd worden vindt u diverse betaalbare sportfaciliteiten zoals Golf, bowling en paddel tennis etc. Tevens is er op het terrein een clubhuis waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten
voor een gezellige gesprek, wijntje, etc. In de omgeving van het terrein vindt u diverse sinaasappel plantages en landerijen, maar ook top restaurants waar u heerlijk kunt genieten van een perfecte mediterrane keuken met verse ingrediënten.
Begin september 2015 worden blok 3 en 4 van fase II, gelanceerd.
Daar zijn eventueel gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers.
Luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers met 2 badkamers met een prijs vanaf 119,900 tot 152,900 euro ex. BTW.
Indeling: hall, woonkamer met een open keuken,gang, 2/3 slaapkamers, 2 badkamers.
KEUZES : appartement met tuin of een appartement met dakterras en eventueel voor een meerprijs 2,400 euro een privé parkeerplaats. Notariskosten (13%) 

Contacter cet annonceur