Royal Residency Lux

Makuuhuoneet: 2
Koko: 53 m² / 570 ft²
Osoite: Fruškogorski put, Sremska Kamenica, Serbia Näytä kartta
Pyyhi9

~Royal Residency~

 Royal Residency je luksuzno stambeno naselje zatvorenog tipa. Ovaj elitni kompleks je jedini tog tipa u Srbiji i biće lokalizovan na Popovici, jednom od najlepših delova Novog Sada. Zelena oaza, na samo 10-ak minuta vožnje do centra grada, pružiće ljudima koji u njoj žive, maksimalnu udobnost i komfor. U cilju pružanja što boljeg ugodjaja življenja i ekološke svesti, kompletno naselje će biti okruženo zelenim površinama, koje će se prostirati na preko 2000m2 i imaće automatski zalivni sistem. Veličanstveni pogled na Frušku Goru i ceo grad, koji ostavlja bez daha,  krasiće ovaj stambeni kompleks.

Naselje će arhitektonski biti uradjeno po principu kaskadnog sistema, koji će obezbediti da svaka zgrada, svaki stan, bez obzira na položaj, ima sopstveni spektakularni pogled na grad i Frušku Goru.

 

Potpuna privatnost svih ljudi koji se odluče da baš Royal Residency bude njihov dom, biće osigurana portirnicom na ulazu kompleksa i obezbedjenjem, koji će garantovati sigurnost celoj porodici.

 

Celo naselje će se sastojati od 24 zgrade, koje će biti podeljene u 4 lamele. Svi kojima je maksimalna udobnost življenja važna, moćiće da uživaju ukoliko se odluče za Royal Residency, jer svaka lamela poseduje sopstveni bazen, koji je obezbedjen toplotnom pumpom.

 

Svi stanovi u naselju su "pametni" stanovi i sve funkcije rade na osnovu željenog programiranja. Prednost "pametnih" u odnosu na redovne stanove je pre svega ušteda energije, a potom i bezbednost i komfor.

Stanovi su opremljeni u skladu sa najnovijim standardima savremene gradnje. Potpunu sigurnost pružaju ulazna sigurnosna vrata, grejanje je podno na gas, uz mogućnost željenog podešavanja, zbog toga što svaki stan ima sopstveni kotao. Sve stambene jedinice su obezbedjene prvoklasnom italijanskom keramikom i sanitarijama iz uvoza najvišeg kvaliteta. Dobra toplotna i zvučna izolacija stanova je omogućena drvo-aluminijum stolarijom, dok su lokali, kojih ima 5, obezbedjeni aluminijumskom stolarijom. Voda je topla protočna. Zgrade su obezbedjene multi split sistemom hladjenja., brojem klima prilagodjenim površinama stanova, što garantuje dodatnu udobnost.

Svaka zgrada poseduje garažna mesta koja se nalaze u suterenu.

Takodje, uz svaki kupljeni stan, na poklon se dobija bicikl. Sve zgrade imaju svoje biciklane, u kojima možete odložiti svoje dvotočkaše, bez brige o njihovoj sigurnosti.

Pored ovih pogodnosti, prilikom projektovanja Royal Residency stambenog naselja, veliki značaj je dat prostranim zelenim površinama oko lamela, o kojima će brinuti baštovan zadužen za kompleks. Takodje će se u okviru naselja nalaziti staze za šetnju i klupe za sedenje. Posebna pažnja poklonjena je najladjima, pa će tako kompleks posedovati igrališta za decu, koja će biti oivičena travnjacima.

Svež vazduh sa obronaka Fruške Gore, priroda, zelenilo i maksimalan komfor i mir su ono što će imati svako ko se odlući da bas Royal Residency postane njegov dom.

Ota yhteyttä ilmoittajaan