Vaučeri Novi Sad - Leto u Srbiji 2020

قیمت: 1 RSD/Day/Night
آدرس: Novi Sad, Medjunarodni put 432 Show map
Swipe9

Jedan odmor, dve lokacije – rezervišite svoj smeštaj na salašu i u Novom Sadu

Kontakt: 063 808 77 45 i 065 808 77 45

U mogućnosti smo da  ponudimo jedinstven način letovanja, spajajući čari prirode i duh vojvodjanskih salaša sa večernjim izlascima i šetnjom ulicama Novog Sada.

 

Farma 47 – Čenej

Usluge koje pružamo našim gostima su noćenje u komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilima ili u autokampu ukoliko posedujete svoju prikolicu, kamper ili šator.

U okviru Farme 47 možete probati domaću hranu sa salaša, doručak sa svežim domaćim jajima, domaće kobasice, vešalice, domaći pekmez i slatko od dunja, ali i našu rakiju dunjevaču i šlljivu.

Što se tiče aktivnosti na salašu, tokom vrelih letnjih dana, bazen je nesumnjivo jedna od najinteresantnijih. Za one koji ipak traže spas u hladovini, stoni tenis, karaoke, druženja na terasi uz roštilj su takodje neke od mogućnosti.

 

Prenoćište Novi Sad

Ukoliko ipak poželite da deo odmora provedete u gradu, stojimo Vam na raspolaganju. Našim gostima nudimo smeštaj u Novom Sadu, nedaleko od centra grada u klimatizovanim sobama i apartmanima.

Razgledanje grada, kulturnih i istorijskih spomenika, odlazak na glavnu novosadsku plažu Štrand, sedenje u kafićima ili večera uz dobro poznate vojvodjanske tamburaše su samo neke od mogućnosti koje pruža Novi Sad I koje će vaše letovanje učiniti još lepšim.

 

Pozovite nas, budite naši gosti.

Stojimo Vam na raspolaganju.

Printگزارش سوء استفاده

Contact this advertiser