Antheunisstraat, The Hague : 1702872

hind: 1 550 EUR/Month
Aadress: Antheunisstraat , The Hague, Netherlands Show map
Swipe9

Ruime parterre woning van 87m2 in de populaire wijk Laakkwartier-Oost. Met diepe achtertuin (ca. 10 meter diep) op het zuidoosten, inclusief schuur. Er is extra ruimte gecreëerd met een ruime kelder over de gehele lengte van de woning.
Gunstig gesitueerd nabij winkels, scholen openbaar vervoer (tram 1, 16 en 17, bus 18 en station Hollands Spoor) en de uitvalswegen naar de snelwegen. Den Haag Centrum is op fietsafstand (ca. 10 minuten).
Dit appartement heeft potentieel om het volledig naar eigen smaak te maken en het naar de standaarden van de huidige tijd te brengen.
Omschrijving:
Toegang tot de woning op de begane grond, L-vormige gang die toegang geeft tot de andere ruimtes op de begane grond. Op de gang bevindt zich een inbouwkast met daarnaast toegang tot de badkamer met wastafel, toilet en ligbad. De slaapkamer aan de achterzijde is (hidden)m groot, hierin bevindt zich ook de CV-ketel. Tevens aan de achterzijde bevindt zich de ruime keuken/eetkamer die toegang geeft tot de achtertuin. De L-vormige woonkamer geeft zicht op de straat en is voorzien van klassieke details zoals het glas-in-lood en een open haard. De ruime kelder van ruim 9 meter lang (inclusief inbouwkast), 2.40m breed en 1.85m hoog is te bereiken via een wenteltrap vanuit de woonkamer. De kelder is voorzien van een buitenkoekoek aan de achterzijde voor daglicht en ventilatie en is te gebruiken als slaapkamer.

Aanvullende informatie:
-bouwjaar 1932;

Facilities:
Internet: No
Garden: Private
Total size: 86
Smoking allowed: No
Washing machine: No
Registration possible: Yes
Bed: No
Flooring: Laminate
Animal allowed: Yes
Gas cost included: No
Wheelchair accessible: No
Desk: No
Closet: No
Kitchen: Private
Bedroom count: 2
Balcony terrace: Private
Dryer: No
Bedroom furnished: No
Internet included: No
Water cost included: No
Electricity included: No
Play music: No
Lock: No
Wifi: No
Basement: Private
Dishwasher: No
Ac: No
Parking: Shared
Kitchenware: Private
Lroom furniture: No
Heating: Central
Toilet: Private
Bathroom: Private
Living room: Private
Tenant status: Working professionals only
Allergy friendly: No
Tv: No

PrintTeata rikkumisest

Contact this advertiser