Lopikerweg Oost, Lopikerkapel : 1687641

Price: 595 EUR/Month
Housemates: 0
Sex: Any
Smoking: Any
Address: Lopikerweg Oost , Utrecht, Netherlands Show map
Swipe9

Het huis bevindt zich 15 autominuten ten zuiden van Utrecht. Het is een vrijstaand huis buiten de bebouwde kom, ongeveer 5 kilometer onder IJsselstein. IJsselstein heeft een gezellig centrum met een groot winkelaanbod en horeca. Eigen vervoer is noodzakelijk. Er is geen bruikbaar openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde haltes van tram en bus bevinden zich in IJsselstein. Vanuit IJsselstein doet de tram er 35 minuten over naar Utrecht CS.

De kamer bevindt zich op de begane grond, is 31m2 groot en heeft veel ramen. Openslaande deuren geven toegang tot het terras en de tuin. Naast de kamer bevindt zich de keuken. Die wordt gedeeld met 3 andere personen. De keuken heeft 4 gaspitten, een elektrische oven, een grote (Amerikaans model) koelkast en een aparte vriezer. In de bijkeuken staan een wasmachine en een droger. Het (gemeenschappelijke) gebruik van dit alles is in de huurprijs van 595 euro inbegrepen. Net buiten de kamer is een toilet, vooral bedoeld voor gebruik door de bewoner van deze kamer.

In de kamer staan een divan, een (elektrische) fauteuil, een eettafel met 4 ((hidden)en)en en wat kastjes. Een eenpersoonsbed is beschikbaar. Er staat een TV, maar die is niet aangesloten. Er is Wifi.

Er is een gezamenlijk badkamertje, met bad (met douche), een WC en een fonteintje. Twee andere kamerbewoners maken daar gebruik van.

Er is hier geen sprake van een studentenhuis, hoewel een student op zich geen bezwaar is. Ikzelf ben een alleenstaande man van 67 jaar en bewoon een, zelfvoorzienend, gedeelte van het huis. Momenteel hebben nog drie werkende heren (ongeveer dertigers) hier een kamer. Normaal gesproken is het rustig in huis. Er is geen geluidsoverlast. Een vrouw is zeker welkom.

Ik heb twee (vriendelijke) honden. Die komen natuurlijk niet op de kamers maar wel in de tuin. Huisdieren zijn niet op voorhand verboden, maar de mening van mijn honden is doorslaggevend. De tuin is rommelig en licht verwilderd, iets voor een tuinliefhebber. Er staat een onbewoonde kippenren in.

Er is vlakbij (op een meter of 70) gratis parkeerruimte langs de weg.

Facilities:
Wifi: Yes
Kitchen: Shared
Dishwasher: No
Living room: Private
Bed: Yes
Desk: No
Lock: Yes
Dryer: Yes
Toilet: Private
Basement: No
Bedroom size: 31
Tenant status: Any
Cleaning private: No
Gas cost included: Yes
Electricity included: Yes
Ac: No
Tv: Yes
Flooring: Other
Play music: Discussable
Total size: 31
Washing machine: Yes
Cleaning common: No
Lroom furniture: Yes
Heating: Central
Parking: Shared
Internet: Yes
Kitchenware: Shared
Bedroom count: 1
Animal allowed: Discussable
Allergy friendly: No
Bedroom furnished: Yes
Wheelchair accessible: No
Balcony terrace: Shared
Internet included: Yes
Water cost included: Yes
Registration possible: Yes
Closet: Yes
Garden: Shared
Bathroom: Shared w boys
Smoking allowed: Outside only
Housemates gender: Shared w boys

Contact this advertiser