Søger en roommate til ekstra værelse i en 3 værelses…

Price: 3,000 DKK/Month
Housemates: 0
Room size: 64 m² / 689 ft²
Sex: Any
Smoking: Any
Address: Kongensgade , Odense, Denmark Show map

!!!!!! Roomie søges til lækker og central lejlighed i Odense C !!!!!!

Hej alle, da jeg står og skal overtage en lejlighed her i slutningen af februar og har et ekstra værelse mangler jeg en at dele udgifterne med.

!!!Det er her du kommer ind i billedet!!!
Lejligheden ligger på en af de mest attraktive og centrale pladser i Odense C med rig mulighed for at handle, tilgå både letbane og stationen og gå i byen uden at skulle planlægge en længere vandretur.

Lidt om mig:
Mit navn er Mikkel, og er 22 år gammel. Jeg flyttede til Odense i sommeren 2021 for at studerer på SDU, hvor jeg nu er i gang med at afsluttet mit sidste semester på HA – International business, og satser på at starter min kandidat efter sommeren.
I min fritid nyder jeg at bruge tid sammen med mine venner, og drikke en kold øl eller drink, eller i det mere stille stunder bruger jeg min tid foran computeren eller med en god film eller serie. Jeg har nydt mit første to og et halvt år her i Odense, og ser frem til at tilbringe resten af min studie tid her. Jeg vil beskrive mig selv som et socialt menneske, men har både respekt for og sætter pris på den lukkede dør.

Lidt om dig:
Da jeg selv befinder mig i starten af 20erne, søger jeg primært en jævnaldrende i alderen 20-25 (Dette er dog ikke et krav).
Jeg er selv studerende så da min hverdag er en god balance af studie og samvær med hindanden ville det selvfølgelig være passende at vores hverdag lignede hindanden. Dette er dog ikke et krav.
Jeg er selv interesseret i at lejligheden bliver betragtet som et hjem og ikke bare er et sted hvor vi deler køkken. Så jeg leder vigtigst af alt efter en der er interesseret i at skabe dette, lejligheden kommer ikke fuldt møbleret og jeg har endnu ikke selv skaffet det hele, så du vil også have mulighed for at sætte dit præg på bolig (hvis du er hurtig nok).

De praktiske oplysninger:
Lejligheden befinder sig på Kongensgade Odense C, nærmere adresse oplysninger kan fås igennem PB.
Prisen for lejen befinder sig på 3000-, (DKK) om måneden + forbrug, internet er inkluderet i lejen. Og din del af depositummet er 17000,-
Lejligheden er på 64 kvm. Fordelt på én etager. Der er et stort køkken-alrum, badeværelse samt mulighed for at vaske tøj! lejligheden befinder sig på Første sal har én stue, og 2 værelser.
Dit værelse er på ca. 10 kvm og har en franskaltan.
Skulle dette interessere, så send endelig en besked min vej, så giver jeg en kop kaffe og vi kan mødes og snakke over det.

Contact this advertiser