Apartmani Danicako-Dalmacija, Zadar okolica, 100 m do mora

Preis: HRK 300 / Täglich
Zimmer: 2
Größe: 53 m² / 570 ft²
Adresse: Sveti Petar na moru 216a, Sveti Petar na Moru, Hrvatska Karte anzeigen
Wischen9

U PONUDI  IMAMO:

A1  APARTMAN 4+1

A2  APARTMAN 2+1

Apartmani za 2-5 osoba,  Sveti Petar na moru / na relaciji Zadar-Biograd/. Do mora i plaže manje od 100 m, trgovina na 60 m, caffe bar, restoran 150 m…lokalna autobusna postaja 70 m, a najbliža zračna luka Zadar- Zemunik 17 km, a priključak na autocestu 15 km.

Internet/Wifi, klima, parking. 2 spavače sobe, dnevni boravak sa kutnom garniturom, opremljena kuhinja, prostor za odlaganje stvari, hodnik iz kojeg su ulazi u ostale prostorije. Kupaonica-WC, tuš, sušilo za kosu.

Iz dnevnog boravka apartmani imaju izlaz na lijepu terasu, u hladu su mediteranskog zelenila i bilja.

Terasa je natkrivena, a apartmani imaju na  raspolaganju dodatnu terasu sa stolovima, klupama, ležaljkom za sunčanje i opuštanje, s pogledom na more i male otočiće i otok Pašman. Na raspolaganju roštilj.

Kuća se nalazi u sporednoj ulici iz koje je zasebni ulaz u apartmane, inače  mirnom mjestu i blizu lokalnog sportskog igrališta za djecu. Raspolaže sa vlastitim parkingom i zatvorenim prostorom za spremanje bicikla.

Duž cijelog mjesta ima nekoliko vrsta plaža: šljunčana, kamena, betonska, tako da svatko može pronaći neki dio za sebe, a najbliža plaža ima i dovoljno hladovine i zelenila.

Položaj mjesta  ima  prednost blizine  mora i blizine svih većih mediteranskih mjesta (Zadar,  Biograd na moru, Pakoštane…), a u Nacionalne parkove Kornate, Slapove Krke, Parkova prirode Vransko jezero, Starigrad-Paklenica… može se na organizirane izlete….

Cijena ovisi o broju osoba i terminu dolaska (predsezona-sezona, 30€-60€/noć/apartman). Perilica za robu 1x tjedno gratis, ostalo po dogovoru. Ulazak u apartman poslije 11 sati, izlazak iz apartmana do 9 sati, ili prema  dogovoru.

 

           

Kontakt