Lille hus med have og to værelser til leje

Preis: DKK 3.000 / Monatlich
Mitbewohner: 0
Zimmergröße:
Geschlecht: Alle
Raucher: Alle
Adresse: Odense, Denmark Karte anzeigen

Mit navn er Lia, jeg har 2 katte, en Perser og Maine coon, en kanin og en lille papegøje. (som ikke larmer om natten eller tidlig morgen) Alle mine dyr er renlig og rigtig søde og kærlige. Der må gerne være flere dyr (minus hund da hele huset er ny renoveret) Og mine katte er meget venlige overfor andre katte og små dyr. Jeg er selv meget kreativ, kan godt lide et rent hjem, men det okay at rode lidt, da jeg godt kan finde på at være et rodehoved med mine egne ting. Men jeg får hurtigt ryddet op. Jeg gør rent hver dag, pga mine dyr. Jeg kan godt lide fester og høj musik, men elsker også at hygge med fx te og film.

Huset består af 2 små værelser, badeværelse, køkken, stue, gang og har skur til cykler, inklusiv en stor have med æble og blomme træer. Huset er en gammel gård, med bjælker, som giver en rigtig hyggelig effekt.

Jeg lejer de to små værelser ud, da jeg pga mit arbejde har brug for den mere plads som er i stuen.
Så du ville kunne have soveværelse, walk in closet, spillerum, hvad der nu lige falder dig ind.
Dvs jeg tager stuen som mit værelse.
Huset i det hele er 70 kvm, og de to små værelser er nok et sted mellem 13-15 kvm, det ene værelse er lidt større end det andet.
Der er bus ca 10 min fra huset, og det tager ca 20 min i bus og på cykel at komme ind til centrum, ca 5-6 km. Der er cykelsti hele vejen. Der ligger både en Fakta, Super best, Lidl, netto og 3-4 forskellige banke, helse kost butik, genbrug, tank stationer, og en lille lokal kiosk, alt i gå længde.

Der er internet, men jeg er ikke den store fan af tv, så hvis du har hårdt brug for det, sørger du selv for alt det indebærer.
Jep jep!