Fremleje i foråret

Preis: DKK 4.300 / Monatlich
Mitbewohner: 0
Zimmergröße:
Geschlecht: Alle
Raucher: Alle
Adresse: Århus, Denmark Karte anzeigen
Wischen2

Hej! Jeg søger en lejer til mit værelse mens jeg er på udveksling i foråret. Perioden lyder 01/02/18-30/06/18, med mulighed for indflytning tidligere. Det drejer sig om et stort, lyst værelse i en penthouse beliggende i Århus C. Med en placering lige op og ned af Ringgaden, ligger lejligheden meget centralt. Værelset er en del af en 108 kvm lejlighed, hvor du vil få 3 super søde roomies - Mette, Line og Camilla. Lejligheden består af 4 værelser samt et fælles køkkenalrum, badeværelse og stor tagterrasse. På badeværelset er der vaskemaskine samt tørretumbler og der er opvaskemaskine i køkkenet. Værelset er ca. 20 kvm stort og har to store vinduer og to udgange til tagterrassen. Værelset vil være delvist møbleret, hvilket vi kan aftale nærmere på et senere tidspunkt.

Huslejen er 4350 kr/måneden, og depositum lyder på 6525 kr (1,5 måneds husleje). Depositum vil dække den smule slid der vil være i perioden, og eventuelle skader på møbler eller anden inventar i lejligheden. Første måneds husleje betales samtidig med depositum. Det vil ikke være muligt at opsige værelset i perioden.

Om dig:
Du er helst en pige mellem 20 og 25, der sætter pris på at være lidt social i lejligheden og kan finde ud af at holde værelset rent og pænt. Du er helst under uddannelse, så der er mulighed for boligstøtte, mens du bor i lejligheden.

Hvis du er interesseret i værelset, så send mig endelig en besked! Jeg glæder mig til at høre fra dig.