2 værelser udlejes på Havneholmen, Århus

Preis: DKK 4.666 / Monatlich
Mitbewohner: 0
Zimmergröße:
Geschlecht: Alle
Raucher: Alle
Adresse: Århus, Denmark Karte anzeigen

Jeg søger 2 søde personer, der vil flytte ind i en ny, lækker lejlighed på Århus Havn fra d. 1. august sammen med mig. Lejeperioden er ikke tidsbegrænset.

Det drejer sig om en splinterny 4-værelses lejlighed, hvor jeg skal bo i en af værelserne og de to andre lejes ud. De tre værelser er ca. lige store på 10-12 kvm. Lejligheden ligger forholdsvis centralt med ca. et par km til gågaden og universitetsparken. Man vil også have vandet som sin nabo.

Lejligheden består af:
- 112 kvm på 5. sal med en altan på 8 kvm
- Entre med god skabsplads.
- Et stort fællesrum bestående af køkken og stue, hvor der er opvaskemaskine. I hver ende er der et stort vinduesparti og mulighed for at opholde sig.
- Et rummeligt badeværelse med gulvvarme, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler.
- Altan hvor der må grilles.
- Der er elevator i bygningen.
- Parkeringskælder til både cykel og bil. P-plads til bil kan lejes.

Huslejen er på 4666,- i mdr + forbrug pr. person. Der vil så være mulighed for at vi kan søge boligstøtte. Der skal betales et depositum på 3 måneders husleje + 1 måneds forudbetalt husleje (18664,-)

Lidt om mig.
Jeg er en fyr på 24 år, der flytter til Århus for at læse erhvervsøkonomi. Jeg er en sød og rolig fyr, der godt kan lide at være fysisk aktiv. Derudover søger jeg et par roomies, som vil være med på lidt socialt hygge og forhåbentligt et godt fællesskab i lejligheden.

Send mig en besked med lidt om dig selv, hvis du er interesseret i at leje en af værelserne. Har som sådan ikke nogle krav til dig, kun at du skal være en sød og positiv person.