Søger lejer til mit værelse mens jeg er i praktik

Preis: DKK 3.500 / Monatlich
Mitbewohner: 0
Zimmergröße:
Geschlecht: Alle
Raucher: Alle
Adresse: Copenhagen, Denmark Karte anzeigen

Kære interesseret,

Vi er et venindepar, Ida (25) og Julie (22), der har boet sammen i en længere periode, men ønsker det ene værelse udlejet, da Ida skal i praktik i udlandet. Boligen ligger i Valby, men ligger mellem Danshøj og Hvidovre st. Værelset kan lejes fra 1. januar 2020 til 1. august/1.september 2020 afhængig af behovet fra lejers/udlejers side. Dvs. ca. et halvt år.

Du lejer dit eget værelse og køkkenet og toilettet bliver delt. Hele lejligheden er 54 m2, ligger på 2. etage, og der er adgang til tørretumbler, vaskemaskine samt der er opvasker.

Vi studerer begge på universitetet, hvoraf Ida læser Global Studies på RUC, mens Julie læser Jura på Københavns Universitet.

Vi søger en lejer, der er; en der tager ansvar for at holde et ordentlig hjem, renlig, stille og rolig, ikke-ryger, en der er frisk på at lave aftensmad sammen, spille eller drikke et glas vin (en gang imellem), nogenlunde jævnaldrende, husdyr er ikke tilladt.

Lejer skal være opmærksom på, at værelset er møbleret, men der er selvfølgelig mulighed for at sætte sit eget præg, men der vil være skab, seng samt bord + stole.

Hvis du synes det her lyder som noget for dig, så er du velkommen til at sende en besked og fortælle lidt om dig selv. Hvis du har nogen spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage.

Med Venlig Hilsen,

Ida og Julie.