Lyst værelse udlejes i roligt område. Søger en sød og loyal…

Preis: DKK 3.000 / Monatlich
Mitbewohner: 0
Zimmergröße:
Geschlecht: Alle
Raucher: Alle
Adresse: Copenhagen, Denmark Karte anzeigen

Mit navn er Christina og jeg er 27 år og læser Bygningsdesign (Diplomingeniør) på DTU Lyngby.
Jeg vil beskrive mig selv som sød, sjov og loyal. Jeg holder af at hygge med veninder, ses med min familie og kæreste og tage på skiferie (og solferie!) og så bruger jeg selvfølgelig også meget tid på mit studie :)
Jeg er social, men har også brug for alenetid: jeg elsker at nyde en kop kaffe eller et glas vin i venners lag, men jeg sætter også pris på, at kunne lukke min dør en gang i mellem :) Jeg søger derfor ikke nødvendigvis en roommate på den mega sociale måde, men en loyal og venlig person, der også har sit eget liv.

I en 2-værelses lejlighed vil du have dit eget værelse og adgang til fælles køkken, entre og lille badeværelse. Jeg bor selv i det andet værelse. Der er derfor ingen stue til deling - desværre. Der er betalingsvaskeri i foreningen og en stor og hyggelig gård.
Værelset vil være umøbleret ved indflytning :) Hvis man ønsker at benytte det hvide spejlmøbel vil jeg lade det stå (tømt selvfølgelig).

Spørg endelig løs hvis du har spørgsmål!
Da jeg rejser den 1. Juli og ikke er hjemme den 29. Juni, vil der være indflytning lidt tidligere eller senere end det, men betaling fra 1. juli :)

Venlig hilsen
Christina :)