29-årig studerende søger roommate.

Preis: DKK 3.750 / Monatlich
Mitbewohner: 0
Zimmergröße:
Geschlecht: Alle
Raucher: Alle
Adresse: Copenhagen, Denmark Karte anzeigen

OBS. Jeg søger kun kvinder, da kvinder er mere renlige og behandler boligen med respekt. Min erfaring med mænd er desværre, at der er for meget svineri.

Jeg udlejer et værelse klods op ad Nordre Frihavnsgade i hjertet af Østerbro. Her er en dejlig stemning og en lejlighed på 100 kvm. Hvis vi klikker, som jeg håber på, så har den potentielle roommate udover sit værelse, en stor fællesstue vi deles om.

Det værelse der udlejes er der plads til en enkeltmandsseng, et lille sofabord og et skrivebord. Udover det er der fri vask, fri internet og fri fjernsyn. Lejligheden er en god dele-lejlighed på den måde at der er to indgange (hovedindgangen og køkkentrappen) og man hører ikke hinanden når man benytter dem om natten. Lejer får egen indgang gennem køkkentrappen ved et sådan tilfælde. :)

Jeg er selv 1,80 høj, en smule tatoveret, har arbejdet meget som tømrer og er nu igang med at videreuddanne mig, og det tager meget af min tid. Jeg træner næsten hver morgen og derfor står jeg op tidligt (kl 06.00). Min rutine består af tidlig op musik i ørene rode lidt i køkkenet og tager derefter afsted for at morgentræne. Hvis den potentielle roommate selv træner er vedkommende meget velkommen til at være med. Min rutine sker ikke hver dag men når jeg føler for det, ellers sker min træning efter jeg er færdig på studiet.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.