Flatio - all utilities included - Luxury Old Town Square…

Цена: 106 416 CZK/Месец
Спални: 2
Размер: 113 m² / 1 216 ft²
Адрес: Dlouhá , Prague (Praha), Czech Republic Покажи карта
Swipe9

Byt se nachází ve druhém patře v ulici Dlouhá, poblíž Staroměstského náměstí. Má nové dřevěné podlahy a okna, která poskytují skvělou izolaci proti hluku z venku.

Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorné chodbě s vestavěnou skříní a vstupem do samostatného místnosti složené ze záchodu, bidetu, umyvadla a vestavěné pračky a sušičky. Chodba také poskytuje přístup do hostitelského pokoje/kanceláře, který je vybaven prostornou vestavěnou skříní, rozkládací pohovkou a pracovním stolem od společnosti Actona.

Ložnice v bytě je vybavena kontinentálním lůžkem od Materasso, nočními stolky a zrcadlem. Z ložnice můžete vstoupit do prostorné šatny a koupelny, která je vybavena volně stojící vanou a sprchou.

Elegantní a luxusní kuchyně Blum je vybavena vestavěnými spotřebiči Miele, jako jsou indukční varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, trouba, myčka nádobí a lednice. Kuchyně je plně zařízena, včetně rychlovarné konvice a kávovaru Nespresso.

Skrze kuchyni vstoupíte do obývacího pokoje, který je zařízený sedačkami od Kartell, křišťálovými stolky Sovet Pictor, televizí Panasonic, jídelním stolem a šesti židlemi.

ОтпечатайДокладвай

Свържете се с този рекламодател