Villa met royale tuin

премиум реклама
Цена: 399 000 EUR
Спални: 5
Адрес: Sint-Truidersteenweg 499, Tongeren, België Покажи карта
Swipe8

VILLA MET ROYALE TUIN 
Biedingen vanaf €399.000

Op de grens van het historische Tongeren en het gezellige Borgloon vinden we deze instapklare woning voorzien van alle comfort.
Deze woning is jarenlang, tijdens de jaren 80 en 90, verhuurd aan de NATO die toen een hoofdkwartier regio Tongeren-Luik-Maastricht hadden. De bewoners waren welgestelde generaals. Vaak zonder gezin. Er hebben hier Duitsers, Canadezen, Amerikanen etc. gewoond.
Via de inkomhal kan je elke ruimte van deze split-level woning bereiken. Aan de linkerzijde kan je de trapjes opwandelen naar de volledige conforme badkamer en de 3 aangrenzende slaapkamers waarvan 1 slaapkamer momenteel gebruikt wordt als praktijkruimte. Aan de rechterzijde van de inkomhal grenst een leefruimte die ook toegang geeft tot een extra slaapkamer/bureel en een goed uitgeruste keuken. Achter de keuken situeert zich nog een laatste kamer, die voorzien is van een eigen badkamer, en de veranda met bbq die toegang verleent tot de enorme tuin.

Terug in de inkomhal dalen we de trappen af naar de garage. Hier is er plaats genoeg om een grote wagen te stockeren en zijn er nog tal van kleine ruimtes om spullen te stockeren.

Als kers op de taart heeft deze woning nog een kleine feestzaal/mancave die toegankelijk is via de tuin of de garage.

Ben jij de corona ook zo moe en zoek je een plekje waar je kan genieten aan de vijver in je tuin?
Of wil je van zodra het mag een feestje geven in je eigen feestzaal?
Twijfel dan niet en neem dan zeker contact met ons! 

ОтпечатайДокладвай

Свържете се с този рекламодател