Hippolytusbuurt, Delft

Price:
EUR 995 / Month
Size:
60 m²  /  646 ft²
Address:
Hippolytusbuurt , Delft, Netherlands
- Show map

In het sfeervolle historische centrum van Delft, aan de voet van de Oude Jan gelegen, nieuw maisonnette appartement. De inrichting is nieuw en kan het beste omschreven worden als modern met een knipoog naar lifestyle . De woning is met luxe materialen afgewerkt en volledig gestoffeerd en heeft bovendien een moderne hoogwaardige keuken met apparatuur en design sanitair in de badkamer en het toilet.

Het appartement maakt deel uit van een nieuw complex met drie afzonderlijke appartementen in een bestaand pand dat recentelijk is opgeleverd. Hier wordt modern wonen gecombineerd met de sfeer en charme van het oude centrum.

Alle voorzieningen van het oude centrum bevinden zich op zeer korte loopafstand, zoals restaurants , cafe’s, winkels en delicatessenzaken . De grote winkelketens zijn vertegenwoordigd in het Zuidpoortgebied waar u te voet in 10 minuten bent. Parkeren kan op loopafstand van dit prachtige complex aan de Phoenixstraat, onder het spoor, of overdekt in de Phoenix parkeergarage.

Indeling:

Gezamenlijke entree aan de Hippolytusbuurt. Het appartement is voorzien van een intercom installatie met elektrische ontgrendeling van de voordeur bij de gezamenlijke entree. Trapopgang naar de eerste etage en via een lange, fraai verlichte gang bereikt u de appartementen.

Indeling appartement:

Entree, halletje en moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime lichte woonkamer met een luxe open keuken voorzien van apparatuur. De historische originele ramen geven het appartement een unieke uitstraling en dit gecombineerd met alle luxe en gemak van een hedendaagse woning. In zowel de woonkamer, als slaapkamer, zijn aansluitingen voor tv/radio en tevens zitten er in het appartement aansluitingen voor data.

Eerste verdieping van het appartement: slaapetage met Velux dakvenster en de originele kapspanten maken deze kamer extra sfeervol. Het Velux dakvenster met uitzicht op de Oude Jan is helemaal fantastisch en doet u realiseren dat u hier woont op een historische en unieke plek.
Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de fraaie badkamer met luxe sanitair, te weten een wastafel meubel, design radiator en ruime inloopdouche. Er is tevens een nieuwe wasmachine geplaatst.

bruto vloeroppervlakte circa 60 m2. Netto vloeroppervlakte (gemeten van 1.50m) circa 50 m2.

Huurprijs € 995,-- exclusief gas, water en licht

Contact this advertiser